Opinie o Nas
Producenci
Bestsellery
Eko mata do akupresury z poduszką
Eko mata do akupresury z poduszką
189,99 zł
szt.
Mała piłeczka do punktów spustowych
Mała piłeczka do punktów spustowych
15,00 zł
szt.
MEMO OSTROG LUX
MEMO OSTROG LUX
10,90 zł
szt.
Wkładki iORTO MEDIC Comfort
Wkładki iORTO MEDIC Comfort
169,40 zł
szt.
Wkładki TEAR PŁASKOSTOPIE POPRZECZNE
Wkładki TEAR PŁASKOSTOPIE POPRZECZNE
135,00 zł
szt.
Cold pack / hot pack 25 cm x 15 cm
Cold pack / hot pack 25 cm x 15 cm
21,00 zł
szt.
Długa mata do akupresury z poduszką
Długa mata do akupresury z poduszką
169,00 zł
szt.
Dysk do ćwiczeń Sissel Balancefit
Dysk do ćwiczeń Sissel Balancefit
126,00 zł
szt.
Dysk Togu Dynair 33 cm senso
Dysk Togu Dynair 33 cm senso
180,00 zł
szt.
Kinesiotape ReaTape we wzorki
Kinesiotape ReaTape we wzorki
36,00 zł
szt.
Klin przeciwobrzękowy z wgłębieniem
Klin przeciwobrzękowy z wgłębieniem
80,00 zł
szt.
Kula łokciowa Advance
Kula łokciowa Advance
49,00 zł
szt.
Kula łokciowa ErgoTech
Kula łokciowa ErgoTech
46,00 zł
szt.
Mata do akupresury
Mata do akupresury
80,00 zł
szt.
Mata do akupresury Sissel
Mata do akupresury Sissel
225,00 zł
szt.
Mata z poduszką do akupresury
Mata z poduszką do akupresury
106,00 zł
szt.
Piłka Lacrosse
Piłka Lacrosse
26,00 zł
szt.
Piłka rehabilitacyjna Thera Band 65 cm
Piłka rehabilitacyjna Thera Band 65 cm
106,70 zł
szt.
Piłka Togu Redondo 26cm
Piłka Togu Redondo 26cm
52,90 zł
szt.
Podparcie pod plecy
Podparcie pod plecy
168,00 zł
szt.
Poduszka do siedzenia Sissel Sitfit Plus
Poduszka do siedzenia Sissel Sitfit Plus
159,00 zł
szt.
Poduszka lędźwiowa Sissel Tour
Poduszka lędźwiowa Sissel Tour
109,00 zł
szt.
Poduszka ortopedyczna Sissel Classic
Poduszka ortopedyczna Sissel Classic
239,00 zł
szt.
Poduszka ortopedyczna Sissel Deluxe
Poduszka ortopedyczna Sissel Deluxe
459,00 zł
szt.
Poduszka ortopedyczna Sissel Plus
Poduszka ortopedyczna Sissel Plus
269,00 zł
szt.
Poduszka ortopedyczna Sissel Soft
Poduszka ortopedyczna Sissel Soft
309,00 zł
szt.
Poduszka ortopedyczna Sissel Soft Plus
Poduszka ortopedyczna Sissel Soft Plus
336,00 zł
szt.
Podwójna piłka lacrosse reatape
Podwójna piłka lacrosse reatape
45,00 zł
szt.
Poszewka na poduszkę Sissel Deluxe
Poszewka na poduszkę Sissel Deluxe
65,00 zł
szt.
Power band ReaTape
Power band ReaTape
28,00 zł
szt.
Rea Tape Premium
Rea Tape Premium
36,00 zł
szt.
Rea Tape Strong
Rea Tape Strong
36,00 zł
szt.
Uchwyt wannowy
Uchwyt wannowy
162,00 zł
szt.
Wkładki ortopedyczne  Ostrog
Wkładki ortopedyczne Ostrog
126,00 zł
szt.
Wkładki ortopedyczne Carlo
Wkładki ortopedyczne Carlo
33,00 zł
szt.
Wkładki ortopedyczne Perfect
Wkładki ortopedyczne Perfect
25,00 zł
szt.
Wkładki ortopedyczne Perfect Plus
Wkładki ortopedyczne Perfect Plus
32,00 zł
szt.
Wkładki ortopedyczne Travel Sport
Wkładki ortopedyczne Travel Sport
21,00 zł
szt.
Wkładki ortopedyczne Venus
Wkładki ortopedyczne Venus
22,00 zł
szt.

Polityka prywatności

 

POLITYKA PRYWATNOŚCI

SERWISU DELF-SKLEP.PL 

(„SERWIS”)

Szanowni Państwo, 

Dążąc nieustannie do zapewnienia jak najlepszej ochrony danych osobowych, pragniemy Państwa zapewnić, iż chronimy Państwa dane osobowe na najwyższym poziomie a w niniejszym dokumencie znajdą Państwo wszystkie informacje o tym, jakie Państwa dane osobowe przetwarzamy i w jakim celu.

  • Administrator danych

Administratorem Państwa Danych Osobowych jest VS EXIM spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie, dalej także nazywana „Spółką”. 

  • Jak się skontaktować ze Spółką

W razie jakichkolwiek pytań lub uwag dotyczących przetwarzania danych, prosimy
o kontakt:

      @

pod adresem e-mail:

info@delf-sklep.pl

     

korespondencyjnie:

ul. Żeglugi Wiślanej 5 lok. 94, 03-043 Warszawa

Żądanie poprawienia lub usunięcia danych osobowych należy zgłosić nam na adres: info@delf-sklep.pl

  • Jakie dane zbieramy i w jakim celu?

Zakres i cel zbierania przez nas danych, zależy od zakresu Państwa aktywności w Serwisie.

  • Dane osobowe osób, które są klientami Administratora lub osobami reprezentującymi klientów Administratora

Jeżeli są Państwo klientami Administratora lub osobami upoważnionymi do reprezentowania klientów Administratora, przetwarzamy Państwa dane w celu:

  • wykonania umowy (w tym rozpatrzenia ewentualnych reklamacji) - podstawą prawną przetwarzania jest niezbędność przetwarzania do wykonania umowy;
  • w celu realizacji obowiązków ustawowych ciążących na administratorze, wynikających w szczególności z przepisów podatkowych i przepisów o rachunkowości, polegających m.in. na konieczności wystawienia faktury lub innego dowodu księgowego oraz jego archiwizowanie - podstawą prawną przetwarzania jest obowiązek prawny;
  • w celu identyfikacji osób uprawnionych do reprezentowania klientów Administratora – podstawą prawną przetwarzania jest prawnie uzasadniony interes, polegający na właściwej realizacji przedmiotu umowy;
  • w celu ewentualnego ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami - podstawą prawną przetwarzania jest prawnie uzasadniony interes, polegający na ochronie naszych praw;

  • Dane osobowe osób, które są potencjalnymi klientami

Przetwarzamy dane potencjalnych klientów, w tym imię i nazwisko oraz dane kontaktowe w celu:

    • zaproponowania usług naszych lub naszych partnerów, co stanowi nasz prawnie uzasadniony interes (art. 6 ust. 1 lit. f) RODO);
    • w celu ewentualnego ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami - podstawą prawną przetwarzania jest prawnie uzasadniony interes, polegający na ochronie naszych praw;
    • w celach archiwalnych - podstawą prawną przetwarzania jest prawnie uzasadniony interes polegający na archiwizacji składanych ofert do celów statystycznych oraz analitycznych;
  • udostępnienia tych danych naszym partnerom, z którymi w wyniku naszych działań zdecydowali się Państwo zawrzeć umowę, co jest niezbędne do podjęcia działań przed zawarciem umowy.
  • Złożenie zamówienia w Serwisie 

Jeżeli złożyli Państwo zamówienie w Serwisie, Państwa dane osobowe są przetwarzane w celu obsługi złożonego zamówienia.

Podanie danych oznaczonych jako obowiązkowe jest niezbędne do realizacji zamówienia a ich niepodanie skutkuje brakiem przyjęcia zamówienia. 

Dane osobowe są przetwarzane:

  • w celu realizacji zamówienia (w tym rozpatrzenia ewentualnych reklamacji) - podstawą prawną przetwarzania jest niezbędność przetwarzania do wykonania umowy;
  • w celu realizacji obowiązków ustawowych ciążących na administratorze, wynikających w szczególności z przepisów podatkowych i przepisów o rachunkowości, polegających m.in. na konieczności wystawienia rachunku za sprzedaż towarów oraz jego archiwizowanie - podstawą prawną przetwarzania jest obowiązek prawny;
  • w celu ewentualnego ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami - podstawą prawną przetwarzania jest prawnie uzasadniony interes, polegający na ochronie naszych praw;
  • w wypadku udzielenia odrębnej zgody, Państwa adres e-mail oraz informacja o dokonanym zakupie mogą być przekazane spółce Ceneo sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu w celu wysyłania drogą elektroniczną ankiet badających satysfakcję klientów z dokonanych zakupów w Serwisie.
  • Założenie konta w Serwisie

Zakładając konto w Serwisie, są Państwo proszeni o podanie niezbędnych danych do utworzenia i obsługi konta tj. adresu e-mail i hasła.  

Podanie danych oznaczonych jako obowiązkowe jest niezbędne do założenia konta a ich niepodanie skutkuje brakiem możliwości założenia konta w Serwisie. 

Dane osobowe są przetwarzane:

  • w celu świadczenia usług związanych z prowadzeniem i obsługą konta w Serwisie - podstawą prawną przetwarzania jest niezbędność przetwarzania do wykonania umowy;
  • w celu ewentualnego ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami - podstawą prawną przetwarzania jest prawnie uzasadniony interes, polegający na ochronie naszych praw;

  • Newsletter

W wypadku podania administratorowi w tym celu swojego adresu e-mail, świadczymy Państwu usługi newslettera, czyli dostarczania informacji handlowych dotyczących oferowanych przez administratora produktów lub usług. Podanie tych danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysyłki newslettera.

Dane osobowe są przetwarzane:

  • w przypadku kierowania do Państwa treści marketingowych w ramach newslettera - podstawą prawną przetwarzania, jest prawnie uzasadniony interes;
  • w celu ewentualnego ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami - podstawą prawną przetwarzania jest prawnie uzasadniony interes polegający na ochronie naszych praw.
  • Jak długo Spółka przetwarza dane osobowe?

Okres przetwarzania danych zależy od podstawy prawnej i celu przetwarzania. Co do zasady dane przetwarzane są:

- przez czas niezbędny do wykonania umowy;

- do czasu wniesienia sprzeciwu;

Okres przetwarzania danych może być przedłużony w przypadku, gdy przetwarzanie jest niezbędne do ustalenia, dochodzenia lub obrony przed ewentualnymi roszczeniami, a po tym okresie, jedynie w przypadku i w zakresie, w jakim będą wymagać tego przepisy prawa. 

  • Jakie prawa przysługują klientom w stosunku do ich danych osobowych?

Gwarantujemy realizację wszystkich praw osób, których dane przetwarzamy, w tym prawo:

 

dostępu do danych, w tym uzyskania kopii;

 

sprostowania danych;

 

usunięcia danych;

 

ograniczenia przetwarzania

 

przenoszenia danych;

 

wniesienia sprzeciwu;

 

cofnięcia zgody w dowolnym momencie (co nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano przed cofnięciem zgody);

 

wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych;


W PRZYPADKU CHĘCI SKORZYSTANIA ZE SWOICH PRAW, PROSIMY W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI O KONTAKT Z NAMI.

  • Komu są udostępniane dane osobowe?

Dane osobowe na podstawie odpowiednich umów są przekazywane podmiotom przetwarzającym dane w imieniu Spółki, w tym m.in. dostawcom usług IT lub usług księgowych. Takie podmioty przetwarzają dane wyłącznie zgodnie z naszymi instrukcjami, z zachowaniem ich poufności
i bezpieczeństwa. Przysługuje nam prawo kontroli sposobu przetwarzania powierzonych przez nas danych.

W wypadku wyrażenia zgody, dane mogą zostać udostępnione Ceneo sp. z o.o.

W innych przypadkach dane osobowe mogą być ujawnione podmiotom uprawnionym wyłącznie na podstawie przepisów prawa. 

  • Przekazywanie danych poza obszar EOG

Administrator przekazuje dane osobowe poza obszar EOG w ramach korzystania z usług takich podwykonawców jak Microsoft Corporation, Google Inc. Dokładamy należnych starań, aby zapewnić adekwatny poziom ochrony danych osobowych, po starannym rozważeniu bezpieczeństwa danych oferowanym przez poddostawców a przekazywanie danych odbywa się na podstawie standardowych klauzul umownych zatwierdzonych przez Komisję Europejską.

  • Narzędzia naszych partnerów

W celu świadczenia przez nas naszych usług oraz ich ulepszania i analizy posiłkujemy się także usługami i narzędziami innych podmiotów. Podmioty te realizują wyłącznie określone przez nas cele. Poniżej przedstawiamy informacje o naszych partnerach oraz stosowanych przez nich narzędziach.

  1. Google Analytics 

W Serwisie używamy narzędzia do analizy Google Analytics, udostępnianego przez Google Ireland Limited („Google”) z siedzibą w Irlandii. W ramach tej funkcji wykorzystujemy pliki cookies do zdobywania i analizy informacji dotyczących m.in. liczby odwiedzanych stron, skuteczności naszych kampanii marketingowych czy czasu spędzanego w Serwisie. Informacje te wykorzystujemy wyłącznie do poprawienia jakości Serwisu.

  • Facebook Pixel

Administrator korzysta z narzędzi marketingowych, takich jak Facebook Pixel, by kierować do Państwa spersonalizowane reklamy w serwisie Facebook. Wiąże się to z wykorzystywaniem plików cookies firmy Facebook. przez Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025 , USA, lub, jeśli użytkownik znajduje się w UE, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, Dublin 2, Irlandia („Facebook").

Działania w tym zakresie realizujemy, opierając się na naszym prawnie uzasadnionym interesie w postaci marketingu własnych produktów lub usług. Informacje o korzystaniu z informacji przez Facebook dostępne są w polityce prywatności Facebooka: https://www.facebook.com/privacy/explanation


  • POLITYKA COOKIES

Serwis stosuje tzw. ciasteczka (ang. cookies). Są to małe pliki tekstowe umieszczane na Państwa urządzeniach (np. komputerach) za pośrednictwem przeglądarek internetowych. Pliki te pozwalają na przechowywanie określonych informacji na urządzeniu, a następnie ich odczytanie przez serwis, który te pliki stworzył. Cookies zawierają zwykle oprócz nazwy domeny serwisu internetowego, z którego pochodzą, także czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikatowy numer.

Cookies wykorzystywane są przez nas w celu:

  • dopasowania zawartości witryn serwisu internetowego do indywidualnych upodobań Użytkownika oraz optymalizacji korzystania przez niego ze stron internetowych (cookies pozwalają w szczególności na rozpoznanie Państwa urządzenia i odpowiednie wyświetlenie strony internetowej, tak by była ona możliwie najlepiej dostosowana do jednostkowych potrzeb);
  • utrzymania sesji w ramach serwisu internetowego po zalogowaniu;
  • tworzenia statystyk (abyśmy mogli lepiej zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy naszego serwisu internetowego korzystają ze stron internetowych, a w konsekwencji mogli ulepszyć strukturę i zawartość tych stron);
  • dostarczania Państwu treści reklamowych odpowiadających ich indywidualnym preferencjom.

Serwis nie przechowuje żadnych informacji o konfiguracji sprzętowej komputera lub programach zainstalowanych na komputerze.

Zmiana ustawień plików cookies

Zazwyczaj przeglądarka internetowa domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym. W każdej chwili jednak mają Państwo możliwość i prawo do dokonywania zmiany ustawień dotyczących cookies. Aby dokonać zmiany ustawień plików cookies powinni Państwo zapoznać się ze szczegółowymi informacjami o możliwościach i sposobach obsługi cookies, które są dostępne w ustawieniach przeglądarki internetowej.

W przypadku, gdy nie zgadzają się Państwo na umieszczanie na swoim urządzeniu plików cookies, można zablokować ich umieszczenie odpowiednio konfigurując swoją przeglądarkę internetową. Informacje jak to zrobić znajdą Państwo w plikach pomocy swojej przeglądarki internetowej. W przypadku zablokowania plików cookies pochodzących z Serwisu Administrator nie może zagwarantować jego poprawnego działania. Jeżeli nie dokonają Państwo zmiany ustawień w zakresie cookies to pliki te będą zamieszczone w urządzeniu końcowym. Oznacza to, iż Administrator będzie przechowywać informacje w urządzeniu końcowym i uzyskiwać dostęp do tych informacji.

  • Zmiany polityki prywatności

Polityka jest na bieżąco weryfikowana i w razie potrzeby aktualizowana. Aktualna wersja polityki została przyjęta i obowiązuje od 15 maja 2022 roku.

03.06.2022

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl