loadingimg

Wczytuję dane...
Bestsellery
Tapy Rea tape 12 kolorów
Cena:32,00 PLN
Koszt dostawy od: 7.99 PLN
Taśma Oppo Band 1,5 m różne stopnie oporu
Cena:15,00 PLN
Koszt dostawy od: 7.99 PLN
Dysk do ćwiczeń Sissel Balancefit
Cena:120,00 PLN
Koszt dostawy od: 10.95 PLN
Polityka prywatności

Drogi Kliencie dzięki naszej Polityce Prywatności dowiesz się jakie dane są gromadzone, w jakim celu są przetwarzane,  oraz jak je chronimy. Przekonasz się również, że gwarantujemy Ci pełne poszanowanie prywatności oraz należytą ochronę Twoich danych osobowych.

 Jakie dane są zbierane

 Nasz sklep zbiera cztery rodzaje danych:

 1.      Pierwszą grupą jest zestawienie Twoich danych osobowych i zapewne o tę grupę martwisz się najbardziej.  Te dane podajesz dobrowolnie.

Należą do nich:

  • Imię i nazwisko
  • Adres e-mail
  • Numer telefonu
  • Adres zamieszkania (ulica , nr domu, nr mieszkania, kod pocztowy, miasto, kraj)
  • Adres dostawy (ulica , nr domu, nr mieszkania, kod pocztowy, miasto, kraj)
  • W przypadku firm dodatkowo dane firmy (nazwa, adres, numer NIP).

 2.       Drugą grupą danych są dane demograficzne i profilowe, zbierane okazjonalnie w zakładce „Moje Konto” lub za pośrednictwem poczty elektronicznej. Te dane również są dobrowolne

Należą do nich np. :

  • wiek
  • płeć
  • miasto

3.        Kolejne dane to historia Twoich zakupów.

Należą do nich:

  • nazwa produktu
  • ilość produktów
  • cena produktów
  • termin zakupów

 4.      Ostatnią grupą danych zbieranych przez nasz sklep zajmuje się system komputerowy.  Tych danych nie pozostawiasz Ty tylko Twój komputer  automatycznie i anonimowo, więc nie musisz się przejmować, tych danych nie łączymy z Twoją osobą. Do zbierania anonimowych danych statystycznych korzystamy z Google Analytics. Dane te służą wyłącznie do analizy statystycznej ruchu na stronach sklepu. Zasady polityki prywatności Google Analytics dostępne są na stronie: http://www.google.com/intl/pl/analytics/privacyoverview.html. 

Należą do nich:

  • dres IP komputera Klienta
  • data i godzina wizyty w sklepie
  • podstrony odwiedzane w sklepie
  • adres, z którego Klient wszedł do sklepu.

W jakim celu zbieramy powyższe dane

  1. Podstawowym celem gromadzenia Twoich danych osobowych jest realizacja zamówień, dzięki nim wiemy komu i gdzie mamy dostarczyć wybrany produkt.
  2. Twoje dane wykorzystane są do celów księgowych.
  3. Historia zakupów umożliwi nam indywidualne podejście do Twoich potrzeb, pozwoli okazjonalnie skomponować ofertę promocyjną specjalne dla Ciebie.
  4. Jeżeli przekazałeś nam dane w związku z jakąś promocją lub wyraziłeś chęć otrzymywania newslettera będziemy mogli wysyłać Ci pocztą elektroniczną informacje marketingowe, o które prosiłeś.
  5. Dla naszych przyszłych Klientów Twoje opinie są bezcenne dlatego dzięki posiadaniu Twoich danych będziemy mogli zwracać się do Ciebie z prośba o opinię po zakończeniu sprzedaży.
  6. Pozostawione przez Ciebie opinie oraz dane demograficzne i profilowe wpłyną na udoskonalenie obsługi wszystkich Klientów w tym również i Ciebie.
  7. Jeśli z jakiegoś powodu przerwiesz proces zakupowy będziemy mogli Ci o tym przypomnieć.
  8. W celu zalogowania się w zakładce „Moje konto” będzie wymagany Twój login.
  9. Jeśli w formularzu kontaktowym pozostawisz dane kontaktowe do Siebie będziemy mogli udzielić odpowiedź na Twoje pytania.
  10. Twoje dane osobowe przechowujemy również po to abyś mógł skorzystać ze swoich uprawnień konsumenckich np. dokonać zwrotu.
  11. Anonimowe dane zostawiane przez Twój komputer zbierane są w celu analizy statystycznej ruchu na podstronach sklepu, w celu dostosowania zawartości strony internetowej do Twoich preferencji oraz pomagają w usprawnieniu sklepu abyś mógł z niego korzystać jeszcze wygodniej.

Twoje prawa czyli możliwość weryfikacji danych

  • Swoje dane osobowe oddajesz pod naszą opiekę dobrowolnie. Jeśli nie chcesz tego robić nie musisz. Jednakże, jeśli chcesz dokonać jakiegoś zakupu w naszym sklepie musimy wiedzieć komu i gdzie mamy dostarczyć przesyłkę a więc wyrażenie przez Ciebie zgody na przetwarzanie Twoich danych jest niezbędnym warunkiem realizacji zamówienia. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest Twoja zgoda w celu realizacji oraz rozliczenia sprzedaży w naszym sklepie.
  • Wiemy, że niektórzy Klienci niechętnie udostępniają swoje dane do przetwarzania w związku z tym w naszym sklepie, aby dokonać zakupów nie musisz się logować, podajesz jedynie dane potrzebne do zrealizowania tego zakupu. Po realizacji zamówienia Twoje dane nie będą już więcej przetwarzane.
  • Jako Klient naszego sklepu masz prawo wglądu do swoich danych, masz również możliwość skorygowania, uzupełnienia, usunięcia oraz żądania zaprzestania przetwarzania Twoich danych.

·         Jeżeli zgodziłeś się wcześniej na otrzymywanie informacji promocyjnych lub newslettera, w każdej chwili możesz z nich zrezygnować stosując się do odpowiednich instrukcji zawartych w mailach marketingowych.

Udostępnianie danych

Twoje dane osobowe są w pełni zabezpieczone i nie będą udostępniane osobom nieupoważnionym. Nie będą również odsprzedawane podmiotom trzecim.

 Od tej reguły są dwa ustępstwa:

  • Po pierwsze wgląd do Twoich danych mają podmioty uprawnione na mocy obowiązującego prawa
  • Po drugie Drogi Kliencie, aby zamówiona przez Ciebie przesyłka mogła bezpiecznie i bez problemów dotrzeć do miejsca przeznaczenia Twoje dane przekazujemy wyłącznie podmiotom współpracującym z naszym sklepem  i tylko w celu realizacji zamówienia.

 Ochrona danych

  • Dbając o Twoje bezpieczeństwo wszystkie prywatne dane (zbierane podczas rejestracji, logowania i procesu zakupowego) znajdują się w bazie danych zabezpieczone przed wglądem osób trzecich.
  • Również Ty możesz zadbać o bezpieczeństwo Swoich danych nie ujawniając loginu i hasła osobom trzecim a po korzystaniu ze sklepu pamiętaj koniecznie o wylogowaniu się z Twojego konta.
  • W celu wzbogacenia oferty w naszym sklepie znajdują się linki do innych stron www. Nasz sklep nie ponosi odpowiedzialności za praktyki ochrony danych innych operatorów po przeniesieniu się poprzez link na ich stronę.
  • Administratorem danych osobowych wszystkich naszych Klientów oraz osób korzystających z serwisu w rozumieniu przepisów Ustawy o ochronie danych osobowych jest Centrum Best Care właściciel marki Delf.

 Pliki cookies

 Czym są pliki "cookies"?

Poprzez pliki "cookies" należy rozumieć dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. Pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową dostosowaną do jego indywidualnych preferencji. "Cookies" zawierają najczęściej nazwę strony internetowej z której pochodzą, czas ich przechowywania na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

Jakich plików "cookies" używamy?
W naszym sklepie stosuje się dwa rodzaje plików "cookies"

  • stałe pliki "cookies" - to pliki, które pozostają na urządzeniu użytkownika przez czas określony w parametrach plików "cookies" albo do momentu ich ręcznego usunięcia przez użytkownika,
  • sesyjne pliki "cookies" - to pliki tymczasowe, które pozostają na urządzeniu użytkownika do momentu wylogowania ze strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej),

Czy pliki "cookies" zawierają dane osobowe?
Pliki "cookies" zastosowane w sklepie nie przechowują żadnych danych osobowych.

Zastosowane w sklepie pliki „cookies” wykorzystywane są w następujących celach:

  • utrzymanie sesji użytkownika po zalogowaniu
  • poprawne działanie, konfiguracja i ustawienie wybranych funkcji sklepu
  • weryfikacja źródeł odwiedzin naszych Klintów
  • gromadzenie anonimowych danych statystycznych
  • optymalizacja struktury i zawartości strony internetowej
  • dostosowanie zawartości strony do preferencji naszych Klientów
  • zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych sklepu
  • zapewnienie Klientom bezpieczeństwa korzystania ze stron sklepu.


Zewnętrzne pliki „cookies” wykorzystywane są w następujących celach:

  • gromadzenie anonimowych danych statystycznych za pośrednictwem zewnętrznych narzędzi do analizy statystycznej (Google Analytics)
  • prezentacja materiałów i treści reklamowych, w tym reklam dostosowanych do preferencji użytkowników (Google Adwords, Google Adsense)
  • integracja stron internetowych z serwisami społecznościowymi (Facebook, Twitter, Google +)
  • usprawnienie systemu komunikacji pomiędzy sklepem a naszymi Klientami.

Czy jest możliwe usunięcie plików "cookies"?
Standardowo oprogramowanie służące do przeglądania zawartości stron internetowych domyślnie dopuszcza umieszczanie plików "cookies" na urządzeniu końcowym. Ustawienia te mogą zostać zmienione w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików "cookies" w konfiguracji przeglądarki internetowej, bądź informować o ich każdorazowym przesłaniu na urządzenie użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików "cookies" dostępne są w ustawieniach przeglądarki internetowej. Więcej informacji na temat zarządzania plikami „cookies" można uzyskać na stronach dostawców przeglądarek internetowych.

Sklep zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w polityce prywatności.
Drogi Kliencie jeżeli masz dodatkowe pytania dotyczące ochrony prywatności uprzejmie prosimy o kontakt na adres e-mail: info@delf-sklep.pl  a my chętnie odpowiemy na Twoje pytania.

Opinie o Delf-sklep.pl w Okazje.info
Pobieranie danych...
+ 22 53 53 675
pon. - pt.: 8.00 - 18.00
sobota: 10.00 - 16.00
formularz kontaktowy
Pobieranie danych...